Благодійний фонд «Небайдужі серця» допомагає добровольчій роті «Торнадо»

25.05.2015 13:49

Благодійний фонд «Небайдужі серця» допомагає добровольчій роті «Торнадо»

 

Українська влада говорить, що в країні проводиться антитерористична операція, але всі прекрасно розуміють, що в країні війна. Війна, яка стосується кожного українця. Не важливо з якої частини України ти, зі сходу, з заходу, з центру – ти не маєш права просто спостерігати. Якщо ти хочеш миру, ти повинен щось робити: йти на війну, допомагати армії, мирним жителям Донецьких та Луганських областей, відбудовувати звільнені території… Благодійний фонд «Небайдужі серця» дуже переживає за долю України, тому постійно допомагає АТО.

Благодійний фонд «Небайдужі серця» отримав запит від командира добровольчої роти патрульної служби міліції особливого призначення «Торнадо» забезпечити бійців зимовим бойовим одягом і продуктами харчування. Майже всі бійці добровольчої роти «Торнадо» родом з Донецьких областей, тому вони, як ніхто інший вмотивовані захищати рідну землю, сім’ю та дітей від терористів. Хлопці постійно знаходяться на передовій і виконують розвідувально-диверсійні операції. Не зважаючи на погодні умови, вони кожного дня захищають кожний сантиметр нашої української землі.

Волонтери благодійного фонду «Небайдужі серця» за два тижні зібрали  кошти, придбали на них все необхідне для бійців. Берци зимові армійські, бушлати, головні убори, термобілизна, рукавиці, ковдри, засоби гігієни та продукти харчування та ін., - волонтери благодійного фонду «Небайдужі серця» особисто відвезли до бази дислокації «Торнадо». Бійці батальйону були щиро вдячні за допомогу, і благодійний фонд «Небайдужі серця» пообіцяв скоро знову повернутися з наступною гуманітарною допомогою.

Минув трохи час, закінчилася зима. Благодійний фонд «Небайдужі серця» знову приїхав до бази «Торнадо» з наступною гуманітарною допомогою. Волонтери привезли армійські берци, демісезонний камуфляжний одяг, каремати та м’ясні консерви. Хлопці зустрічали нас із задоволенням і передавали величезне «дякую» всім хто приймав участь у комплектуванні цієї гуманітарної допомоги. Для всіх бійців АТО дуже важливо відчувати підтримку народу.

Благодійний фонд «Небайдужі серця» пишається тим, що ми маємо таких хоробрих, відчайдушних і відданих своїй Батьківщині юнаків, які не зважаючи ні на що, гідно несуть службу і кожного дня виборюють для нас, такий бажаний, мир. Підтримайте свою армію, допоможіть солдатам. Разом ми зможемо забезпечити їх всім необхідним для виживання і перемоги. Нікому не перемогти народ, де брат за брата, де немає «моя хата з краю», де кожен громадянин від старого до малого, робить щось для перемоги. Не можна залишатися лише спостерігачем, треба діяти все сьогодні, зараз! Зроби крок до перемоги, допоможи бійцям АТО разом з благодійним фондом «Небайдужі серця».