Благодійний фонд «Небайдужі серця»

25.05.2015 13:48

Благодійний фонд «Небайдужі серця»


Мета та ціль благодійного фонду «Небайдужі серця»


Створенню БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ «НЕБАЙДУЖІ СЕРЦЯ» слугувала мета зміни відношення людей до благодійності та цілі стати сполучною ланкою між  усіма людьми.

Благодійний фонд «Небайдужі серця» навчає


Колектив благодійного фонду «Небайдужі серця» навчає, що тільки спільними зусиллями, ми переможемо будь-якого ворога: чи то стан хвороби, чи того, хто намагається посягнути на незалежність нашої держави.

Програми благодійного фонду «Небайдужі серця»


Благодійний фонд «Небайдужі серця» продовжує підтримувати добровольчі батальйони. На разі, постала нагальна потреба у матеріальному забезпеченні добровольчого підрозділу «Свята Марія». Ні для кого уже не секрет, щодобровольчі батальйони існують тільки завдяки волонтерському руху та меценатам, які не залишаються байдужими. І так, бійці, створеного у вересні 2014 року батальйону, приймають участь в Антитерористичній операції на Сході України від самого початку конфлікту. Наразі, батальйон «Свята Марія» обороняє міста Артемівськ та Маріуполь, де спеціально підготовані структурні підрозділи батальйону здійснюють розвідувальну діяльність на території зони АТО та розвідувально-диверсійну діяльність на територіях Донецької та Луганської області.Дана ситуація свідчить сама за себе. Молодим бійцям дуже важлива, як ніколи, підтримка населення. Адже, усіх припасів з кожним днем все зменшується, можливості їх поповнити, зрозуміло, що немає. Саме тому благодійний фонд «Небайдужі серця» активно здійснює підтримку батальйону і намагається з усіх зусиль, надати хлопцям хоча би усе першочергово-необхідне. Але діяльності одного благодійного фонду «Небайдужі серця» та бажання його волонтерів – замало, необхідна допомога кожного з нас. Благодійний фонд «Небайдужі серця» закликає всіх до об*єднання зусиль і можливостей для досягнення єдиної цілі –