Гуманітарна допомога батальйону «Луганськ-1» від благодійного фонду «Небайдужі серця»

25.05.2015 13:48

Гуманітарна допомога батальйону «Луганськ-1» від благодійного фонду «Небайдужі серця»

 

Україна зараз перебуває в дуже складній ситуації, частина територій вже окупована Росією, а на сході досі ведуться тяжкі бої. Нажаль сили не рівні з однієї сторони наші солдати, а з іншої російська армія та бійці так званих ДНР і ЛНР. Влада не може повністю забезпечити українську армію як зброєю так і харчами, а добровольчі батальйони взагалі забезпечуються виключно волонтерами. Тому благодійний фонд «Небайдужі серця» робить все можливе, щоб надати хлопцям з добровольчих підрозділів хоча б першочергові речі, необхідні для виживання.

До благодійного фонду «Небайдужі серця» звернувся командир добровольчого батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Луганськ-1», з проханням допомогти забезпечити бійців теплим зимовим взуттям і одягом. Хлопці знаходяться на передовій, де весь час стріляють і виконуються спецоперації. Бійці батальйону постійно повинні бути пильними і готовими до бою. Погодьтесь, коли на вулиці мороз, а ти не маєш теплого взуття, теплого одягу, достатньо їжі дуже важко зберегти здоровий глузд і взагалі, просто вижити…

БПСМОП «Луганськ-1» було сформовано в 2014р., особовий склад батальйону – це переважно патріотично налаштовані хлопці з Луганських областей. Кому як не їм обороняти від сепаратистів рідну Україну. Всі бійці прийняли присягу на вірність українському народу і готові віддати власне життя за перемогу в цій війні. Волонтери благодійного фонду «Небайдужі серця» зробили все, щоб підтримати бойовий дух бійців «Луганськ-1» і надати гуманітарну допомогу.

В 2015 р. благодійний фонд «Небайдужі серця» відправив гуманітарну допомогу бійцям добровольчого батальйону «Луганськ-1».  Спальні мішки, термобілизна чоловіча зимова, гумові чоботи, берци зимові, камуфляжна форма, шкарпетки, рукавиці, продукти харчування, засоби особистої гігієни, лікарські засоби та засоби першої допомоги, шахи та шашки, - це не повний перелік гуманітарної допомоги бійцям батальйону. «Луганськ-1» дуже вдячний за своєчасно надану допомогу благодійному фонду «Небайдужі серця» і всім хто разом з фондом допомагає бійцям АТО.

Бійцям вкрай важлива підтримка українських громадян, особливо добровольчим батальйонам. Благодійний фонд «Небайдужі серця» просить всіх хто переживає за долю України і вболіває за швидку перемогу над ворогом, долучитися до гуманітарної допомоги бійцям АТО. Одяг, взуття, продукти харчування, засоби особистої гігієни, звісно не зможуть здолати ворога, але допоможуть вижити, дадуть бійцям сил для ведення бою, повернуть у серце віру в перемогу і дадуть знати, що український народ всіляко підтримує цих відчайдушних юнаків. Зараз як ніколи ми повинні об’єднати наші зусилля, адже це наша війна, сини нашої Батьківщини гинуть. Приєднуйтесь до благодійного фонду «Небайдужі серця».