Поки інші говорять, благодійний фонд «Небайдужі серця» допомагає людям

12.08.2015 12:23

Поки інші говорять, благодійний фонд «Небайдужі серця» допомагає людям

Хоча благодійний фонд «Небайдужі серця» достатньо молодий, але вже встиг себе зарекомендувати, як надійну і чесну сполучну ланку між людьми, яким потрібна допомога, та благодійниками. Щоб перевірити, що благодійний фонд «Небайдужі серця» дійсно працює, достатньо завітати на офіційний сайт, де можна ознайомитися з принципами роботи, програмою роботи, звітом о роботі, прочитати відгуки по фонд або заповнити заявку на допомогу. В вільному доступі всі документи про надання благодійної допомоги, фото та відео звіти, контактні данні всіх кому благодійний фонд «Небайдужі серця» надав допомогу. Тисячі людей вже впевнилось, що пожертвувані кошти в благодійний фонд «Небайдужі серця» витрачаються виключно на допомогу. Благодійний фонд «Небайдужі серця» - це перевірена і надійна організація, якій можна довіряти.

 

Сотні людей вже отримали допомогу благодійного фонду «Небайдужі серця»

 

Благодійний фонд «Небайдужі серця» намагається допомогти якомога більшій кількості людей, тому волонтери віддаються роботі цілком і повністю. Якщо благодійний фонд «Небайдужі серця» вже допомагає людині чи організації, то це не одноразова допомога. Волонтери благодійного фонду «Небайдужі серця» постійно цікавляться, як справи і по необхідності ще допомагають.

Благодійний фонд «Небайдужі серця» з великою відповідальністю допомагає дитячими центрами «Житомирським обласним центром соціальної реабілітації дітей-інвалідів» та «Прилуцьким навчально-реабілітаційним центром». Благодійний фонд «Небайдужі серця» надає їм різноманітну допомогу починаючи забезпеченням будівельними матеріалами закінчуючи організацією свят. Нажаль, наша держава не в змозі самостійно гідно забезпечувати дитячі заклади, тому залишається сподіватися тільки на волонтерів і небайдужих людей. Допомагаючи дітям, ми повертаємо добро в своє серце і даруємо радість малечі.

Благодійний фонд «Небайдужі серця» допомагає людям на чию долю випали тяжкі випробування. Спірочкін Давид, народився з діагнозом ДЦП, спастична диплегія. Нащастя, цю хворобу можна здолати, але для цього необхідно кожні півроку проходити курс реабілітації. Благодійний фонд «Небайдужі серця» оплатив курс реабілітації дворічного Давидка в клініці ім. Козявкіна. Витвицька Тетяна має вроджений фокальний дефіцит, одна ніжка дівчини коротша за іншу на 7 см. Благодійний фонд «Небайдужі серця» зібрав необхідну суму на операцію для Тетяни. Костюк Марія, в результаті нещасного випадку отримала перелом хребта, грудної клітини, кінцівок і струс мозку. Благодійний фонд «Небайдужі серця» не міг залишити матір  двох дітей інвалідом і тому за невеликий проміжок часу зібрав майже 60 тис. грн. на довгий курс реабілітації. Всі люди хворіють, звісно не всі потребують серйозного лікування. Іноді діти народжуються хворими, іноді з людиною може трапитись нещасний випадок, хвороба приходить не очікувано і її не цікавить маєш ти кошти на лікування чи ні. Але благодійний фонд «Небайдужі серця» впевнений, що з будь-якою бідою легше боротися разом. Допомогти може кожен.

Благодійний фонд «Небайдужі серця» пропагує здоровий спосіб життя і тому всіляко підтримує наших спортсменів. Дякуючи, благодійному фонду «Небайдужі серця» збірна команда м. Артемівськ зі змішаних єдиноборств змогла прийняти участь у Відкритому Чемпіонаті Донецької області з хортінгу серед дітей, юнаків та дорослих. Благодійний фонд «Небайдужі серця» профінансував учбово-тренувальні збори команди.

Потребують допомоги і соціальні верстви населення. Благодійний фонд «Небайдужі серця» відправив гуманітарну допомогу Мартиненко Анастасії і її дворічному сину у Слов’янськ.

Особливої уваги заслуговує допомога бійцям АТО. Благодійний фонд «Небайдужі серця» вважає що кожен громадянин України, який не може воювати повинен всіляко підтримувати своїх Героїв. Тому волонтери благодійного фонду «Небайдужі серця» регулярно відвозять гуманітарну допомогу (армійський одяг, взуття, спальні мішки, камуфляжна форма, продукти харчування, ліки, засоби гігієни тощо) до добровольчих батальйонів «Свята Марія», «Луганськ-1», «Торнадо», 26-й артилерійській бригаді м. Бердичів, 12-му батальйону ТрО м. Києва «Київ».

Разом ми змінимо Україну на краще. Допомоги потребують тисячі людей, почніть робити добрі справи разом з благодійним фондом «Небайдужі серця».